V-Zug les 3
do 04 mei
|Culinair Atelier Te Lande
Je hebt reeds je v-zugtoestellen en na het volgen van de startles en les 2 gaan we in deze demo dieper in op het dagdagelijks gebruik. Geef eventueel gerust vooraf je vragen door en we behandelen ze in de demo.
Tijd en locatie
04 mei 2023, 11:00 – 14:00
Culinair Atelier Te Lande, Hoogbeverenstraat 15, 8850 Ardooie, België
Uitleg over de les
Je was reeds bij ons voor de les 1 en les 2 en bent al een tijdje aan de slag met je toestellen.
Je hebt vanzelfsprekend een aantal vragen en wil je toestel(len) nog beter leren kennen en gebruiken.
In deze les gaan we dieper in op het dagdagelijks gebruik...
Zelf yoghurt en granola maken
stomen of warmhoudlade - hete lucht + stoom
***
Croque monsieur / toast champignon
regenereren krokant - hete lucht vochtig
***
Mossels op drie wijzen
stomen op verschillende temperaturen - hete lucht + stoom
***
risotto - coquilles - groenteflan
recept - hete lucht vochtig lage temperatuur - stomen
***
rundvlees slowcooking - ovengedroogde tomaat - frietjes
slowcooking - hete lucht (drogen) - hete lucht + stoom
***
appel en peer gekarameliseerd
hete lucht + hete lucht vochtig
Receptenfiches, maaltijd en dranken inclusief: € 55.00
bij onvoldoende inschrijvingen, kan de les geannuleerd worden door ons. In dit geval zoeken we een passende oplossing.
inschrijvingen
V-ZUG-LES 3
€ 55,00Verkoop geëindigd op
Totaal
€ 0,00